dodano 05-07-2016
Dokumentacja załącznikach
- Zaproszenie do składania ofert (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 1 - Art. spoż suche przyp. przetwory owoc-warz (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 2 - Nabiał (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 3 - Pieczywo i wyroby cukiernicze (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 4 - Warzywa i owoce (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 5 - Mrożonki i ryby wędzone (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 6 - Mięsa różne i produkty mięsno-wędliniarskie (dodano 05-07-2016)
- Zadanie nr 7 - Mięso drobiowe i produkty drobiowe (dodano 05-07-2016)
- Formularz ofertowy (dodano 05-07-2016)
- Projekt umowy P-8 (dodano 05-07-2016)
dodano 13-07-2016
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
- Protokół - część 1 (dodano 13-07-2016)
- Protokół - część 2 (dodano 13-07-2016)
dodano: 02-08-2016
Protokół
PROTOKÓŁ NR 2 z czynności postępowania którego wartość nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30000 euro.
dodano 02-08-2016
Protokół
- Protokół nr 2 (dodano 02-08-2016)